Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Eenvoudig bestellen

Direct vanuit het magazijn geleverd

Zo creëer je een unieke uitstraling in de badkamer - Vouwdeurspecialist.nl

Zo creëer je een unieke uitstraling in de badkamer

De badkamer. Een ruimte waar je relatief weinig tijd doorbrengt in vergelijking met de andere kamers in je huis. Maar dit is ook de ruimte waar je jezelf klaarmaakt om aan de dag te beginnen of om de dag af te sluiten. Het is dan ook geen ruimte die je mag vergeten bij het inrichten van jouw droomhuis. Zou jij graag een luxe uitstraling aan jouw badkamer willen geven, maar weet je niet hoe en wil je niet te veel geld uitgeven? Met deze kleine tips creëer jij binnen no-time een unieke uitstraling in de badkamer. 

Wanneer je in een hotel bent ervaar je vaak echt de luxe die een badkamer kan hebben. Dit kan je ook gemakkelijk thuis creëeren. Onder andere door dikkere en grotere handdoeken te kopen. De handdoeken uit hotels zijn vaak erg zacht en geven je het gevoel dat je er in verdwijnt. Verwen jezelf door ook van deze mooie handdoeken aan te schaffen, zo kun je dat gevoel elke dag hebben!

Een volgende tip is om geurstokjes in de badkamer neer te zetten. Kies voor een geur die jou bij elke stap in de badkamer het gevoel geeft dat je in een mooi hotel bent. Zoiets kleins als de aanschaf van geurstokjes kan wonderen doen voor de belevenis van je badkamer. Bijkomend voordeel is ook nog dat geurstokjes er an sich al luxe uit zien, én ze voegen net iets extra’s toe aan de inrichting van de badkamer!

Tot slot nog een belangrijke tip: verander de entree van de badkamer. Is jouw badkamer deur standaard en wit? Dat is natuurlijk prima, maar zo’n witte deur draagt niet bij aan de uitstraling van de badkamer. Kijk voor de verandering eens naar de aanschaf een schuifdeur of een vouwdeur. Deze kunnen zonder zorgen geïnstalleerd worden in vochtige ruimtes en geven in één klap de luxe sfeer aan jouw badkamer waar je naar op zoek bent. Ze zijn er in verschillende soorten en kleuren, zo kun je precies uitzoeken welke het beste bij jouw badkamer past én je bespaart ook nog eens ruimte door te kiezen voor een schuif- of vouwdeur. Meer lezen over alle voordelen die vouwdeuren bieden? Neem hier dan eens een kijkje!

Vorig artikel Een duurzaam interieur in 3 stappen!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden