Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Eenvoudig bestellen

Direct vanuit het magazijn geleverd

De voordelen van vouwdeuren - Vouwdeurspecialist.nl

De voordelen van vouwdeuren

Ben je toe aan vernieuwing in je huis? Wij hebben de oplossing: denk eens na over een vouwdeur. Wellicht springt een traditionele deur eerder op in je gedachten, maar vouwdeuren zijn echt de verborgen parel waar jij naar op zoek bent. Weten waarom? In deze post vertellen we je alle voordelen van een vouwdeur!

Vouwdeuren besparen je enorm veel ruimte
Bij een traditionele deur ken je misschien wel het probleem dat een indeling die je in je hoofd hebt net niet past, omdat je anders de deur niet meer kunt openen. Wanneer je echter een vouwdeur aanschaft kun je onbezorgd een ruimte inrichten, precies hoe jij dat wilt. De deuren vouwen namelijk in elkaar! Zo kun je optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte en heb je geen last van een grote draaicirkel waar je bij traditionele deuren wel tegenaan loopt.

Je kunt eindeloos kiezen uit verschillende stijlen
Er zijn enorm veel keuzes wanneer je voor een vouwdeur gaat. Zo kun je kiezen uit diverse kleuren, en materialen! Ga je voor een clean interieur en kies je een witte vouwdeur? Of wil je liever een authentieke look? Kies dan voor een beuken vouwdeur! Bovendien heb je ook nog de keuze tussen vouwdeuren met of zonder glas. Wat je ook wilt, er zijn meer dan genoeg opties die aan jouw voorkeuren voldoen. Meer dan een deur

Vouwdeuren zijn daarbij ook echt een aanrader, omdat het niet zomaar een deur is. Je kunt natuurlijk wel kiezen voor de standaardafmetingen van een deur, maar je kunt ook een vouwdeur over de hele breedte nemen! Zo geef je een klassieke-exclusieve flair aan je inrichting en behoud je een ruimtelijk gevoel dat anders door een traditionele deur en muur verloren zouden gaan. Vouwdeuren zijn er dus echt in alle maten, en kunnen bovendien speciaal op maat gemaakt worden.

Ook enthousiast geworden en toe aan een ruimtebesparende, originele deur die perfect aansluit bij jouw wensen? Bezoek dan de pagina 'Alle vouwdeuren' en vind een deur die echt bij jou past en je huis een nieuwe, frisse uitstraling geeft!
Vorig artikel Een duurzaam interieur in 3 stappen!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden