Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Eenvoudig bestellen

Direct vanuit het magazijn geleverd

Montage-instructies Montage-instructies om te downloaden

Bent u op zoek naar montage-instructies voor uw vouwdeur? Bij Vouwdeurspecialist.nl begrijpen we dat een goede installatie cruciaal is voor het optimaal functioneren en de levensduur van uw vouwdeur. Daarom bieden we op deze pagina montage-instructies aan om te downloaden.

Onze montage-instructies zijn duidelijk en eenvoudig te volgen. We hebben ze zo opgesteld dat u stap voor stap door het installatieproces wordt geleid. U kunt de instructies downloaden in PDF-formaat en deze op uw computer, tablet of smartphone bekijken. Op deze manier heeft u de instructies altijd bij de hand wanneer u ze nodig heeft.

Marley

Grosfillex

Fortesrl

Sarah

Hoe meet ik de deur op?

Om de juiste afmetingen te bepalen voor vouwdeuren op maat, moet u de hoogte en breedte op drie verschillende punten in de kozijn opmeten. Wanneer u de deuren bestelt, dient u de grootste maat te nemen zonder er iets van af te trekken. Bij de productie wordt namelijk automatisch rekening gehouden met toleranties voor de bodemvrijheid. In sommige gevallen kan de breedte van de vouwdeur iets groter zijn, omdat alleen volledige lamelbreedtes kunnen worden verwerkt. Dit heeft echter geen invloed op de functionaliteit van de deur.

Ter illustratie nog een schets ter ondersteuning: Illustratie vouwdeur opmeten

Komt u er toch niet uit maak gebruik van onze montageservice

Bij Vouwdeurspecialist.nl bieden we niet alleen de beste kwaliteit vouwdeuren aan, maar we bieden ook een professionele montageservice aan. Onze montageservice is de ideale oplossing voor klanten die geen tijd of ervaring hebben om hun vouwdeur zelf te installeren.

Onze montageservice wordt uitgevoerd door een team van ervaren professionals. We hebben een team van experts die getraind zijn in het installeren van alle soorten vouwdeuren, ongeacht de grootte, het materiaal en de complexiteit. We zorgen ervoor dat uw vouwdeur op de juiste manier wordt geïnstalleerd, zodat u er jarenlang plezier van heeft.

Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit en daarom bieden we ook garantie op al onze montageservices. Als u niet tevreden bent met ons werk of als er problemen zijn met uw vouwdeur na de installatie, zullen we ons best doen om deze problemen zo snel mogelijk op te lossen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze montageservice of om een afspraak te maken met een van onze professionals. We staan klaar om u te helpen met al uw vouwdeurbehoeften.