Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Eenvoudig bestellen

Direct vanuit de magazijn geleverd

Luxe interieur met een klein budget - Vouwdeurspecialist.nl

Luxe interieur met een klein budget

Ben jij ook groot fan van woon programma’s, magazines, en volg je de laatste interieur trends op de voet? Het is onwijs leuk om inspiratie op te doen, maar soms zou je waarschijnlijk wensen dat er een geldboom in de tuin stond om alle items die voorbij komen aan te schaffen. Helaas hebben de meeste mensen dat niet... Maar ook met een klein budget kun jij jouw huis een luxe uitstraling geven! Weten hoe? Lees dan zeker door!

Een makkelijke tip, én eentje die helemaal gratis is: houd het opgeruimd. Wanneer je huis opgeruimd is, creëer je een rustige uitstraling en oogt jouw interieur meteen een stuk luxer. Denk niet alleen aal het opruimen van rommel, maar beperk ook de losse spulletjes in je interieur. Een grote fotolijst ziet er bijvoorbeeld al veel luxer en rustiger uit dan allemaal kleine fotolijstjes bij elkaar.

Ook een goed idee is om een echte eye-catcher toe te voegen aan jouw interieur. Dit kan een groot kunstwerk zijn, een luxe bank of een grote eettafel. Maar een goedkopere oplossing, die ook nog eens helemaal trendy is, is een mooie deur aanschaffen. Bijvoorbeeld een mooie stalen deur. We schreven in deze post al dat een stalen schuifdeur niet meer mag ontbreken in jouw interieur. Deze trend gaat ons voorlopig nog wel even achtervolgen, en het mooie is: zo’n toffe deur hoeft echt niet veel te kosten. Bekijk deze maar eens. Simpelweg het toevoegen van een stalen schuifdeur als eye- catcher kan jouw interieur die luxe uitstraling geven.

Wat jouw interieur ook een oppepper kan geven is het gebruiken van items die het huis groter laten lijken. Een ruimtelijke inrichting zorgt namelijk echt voor een luxer gevoel. Zoals we al aangaven helpt het al enorm om losse troepjes op te bergen, maar er zijn meer opties. Zo kun je bijvoorbeeld een groot kleed neerleggen, maar ook spelen met licht kan veel doen. Laat het daglicht binnen door deuren met glas te kiezen in plaats van traditionele deuren. Zo verbindt je de aangrenzende ruimtes met elkaar, laat je meer licht door, en creëer je op een simpele manier het idee van een luxueuze inrichting (en dat voor slechts een klein budget)!
Vorig artikel Waarom een schuifdeur het item is dat jouw interieur mist!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden