Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Eenvoudig bestellen

Direct vanuit het magazijn geleverd

Dé woontrend van dit moment! - Vouwdeurspecialist.nl

Dé woontrend van dit moment!

Je ziet het overal voorbij komen: in woonmagazines, op de tv, bij de grote influencers en op Pinterest... Dé woontrend van dit moment. Ook in 2021 blijft deze trend overeind en hij is dan ook echt niet meer weg te denken uit het moderne interieur. Weet jij al over welke trend we het hebben? Yes! De stalen schuifdeur, je kunt er eigenlijk niet meer om heen. Deze redelijk nieuwe interieur trend is een echte eye-catcher in iedere inrichting, en dat is mede wat hem zo leuk maakt! Wat jouw stijl ook is, deze deur is een echte musthave. Als je houdt van een landelijk interieur of een bohemian stijl kun je gaan voor een lichtere versie van de stalen schuifdeur. Ben jij meer fan van een industriële inrichting of een Scandinavische vibe, ga dan voor een zwarte of antraciet gekleurde deur! De stalen schuifdeur geeft jouw ruimtes net dat extra ‘sjeu’ waarvan je niet wist dat je het miste in je interieur.

Een extra fijn voordeel ook, in vergelijking met traditionele deuren, is dat de stalen deur niet al het licht uit de aangrenzende ruimtes blokkeert. Door de lichtdoorlatende delen in deze deur krijgt elke kamer een ruimtelijke en frisse uitstraling. Alle delen van je huis staan zo ook meer met elkaar in verbinding en de afhankelijke ruimtes op zichzelf lijken optisch groter. De stalen deur zorgt echt voor een ruimer gevoel. Dat wilt toch iedereen! Zeker in deze tijd waarin iedereen veel tijd thuis doorbrengt is een mooi item als dit, dat ook nog eens veel voordelen met zich meebrengt, echt onmisbaar! Geen wonder dat deze deuren zo populair zijn, en van ons mag deze trend ook nog wel even blijven hangen.

Ben jij net als wij ook groot fan van deze trend? Bekijk dan eens onze Marley Sunshine schuifdeur, beschikbaar in drie tijdloze kleuren en ook nog eens heel fijn voor je portemonnee.

Vorig artikel Een duurzaam interieur in 3 stappen!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden