Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Eenvoudig bestellen

Direct vanuit het magazijn geleverd

Grote voorjaarsschoonmaak: dit is dé tip om jouw huis lente-klaar te maken - Vouwdeurspecialist.nl

Grote voorjaarsschoonmaak: dit is dé tip om jouw huis lente-klaar te maken

De zon schijnt steeds vaker, het is langer licht en de temperaturen worden langzaam aan weer wat fijner. Dit zorgt er voor dat veel mensen lentekriebels krijgen, ook wij hebben daar last van! Gepaard met lente kriebels gaat toch ook die drang om het huis even goed aan te pakken en een grote voorjaarsschoonmaak te doen. Herken jij dit? Lees dan zeker door, want wij geven je dé tip om jouw huis lente-klaar te maken.

De grote voorjaarsschoonmaak is het perfecte moment om echt even goed alle hoeken en gaatjes mee te pakken, waarvan je normaal net doet alsof ze niet bestaan. De eerste tip is daarom ook: neem er ruim de tijd voor! Kies een dag of een middag die je helemaal vrijmaakt om lekker schoon te maken, zo kun je op je gemak het hele huis door gaan. Zet de radio lekker hard en en leef je uit. Zo ben je voordat je het weet al weer klaar!

Een andere tip heeft te maken met licht. Wanneer je alles grondig schoon hebt gemaakt mag dat natuurlijk gezien worden ook! In de lente blijft het al veel langer licht dan in de winter en daar worden veel mensen blij van. Trek dit door, door een mooie deur aan je interieur toe te voegen die licht doorlaat, zoals bijvoorbeeld deze. Door een deur met glas aan te schaffen wordt het licht van buiten vanaf alle kanten binnengelaten. Op een mooie dag heb je dan ook binnen het ultieme lentegevoel! Een bijkomend voordeel is ook dat een kamer minder snel donker wordt en dus hoef je minder snel de lampen binnen aan te zetten. Goed voor het milieu én voor de energierekening ;).

Dan de laatste tip, maar zeker niet een onbelangrijke: zet een bos mooie bloemen neer. Haal ze bij de lokale bloemenman/ -vrouw (support your locals) en zet het boeket op een centraal punt in je huis. Denk bijvoorbeeld aan het kookeiland of prominent voor de ramen. Zo maak je van jouw bloemen een echte eye-catcher, geeft je extra sfeer aan je huis en is jouw interieur helemaal lente- klaar!

Zijn jullie al aan een grote voorjaarsschoonmaak begonnen?
Vorig artikel Een duurzaam interieur in 3 stappen!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden