Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Eenvoudig bestellen

Direct vanuit het magazijn geleverd

Een duurzaam interieur in 3 stappen! - Vouwdeurspecialist.nl

Een duurzaam interieur in 3 stappen!

Duurzaamheid wordt steeds een belangrijker onderwerp deze dagen. En wij staan hier ook helemaal achter! Naast dat je op je eetgewoontes en manieren van vervoer kunt letten kun je ook je interieur verduurzamen om zo jouw ecologische voetstap te verkleinen. Hoe? Met deze drie makkelijke stappen verduurzaam je jouw interieur!

Ten eerste de meest voor de hand liggende: koop tweedehands items. Je kunt bijvoorbeeld op Marktplaats zoeken, maar ook in kringloopwinkels zijn vaak mooie artikelen te vinden. Bovendien vind je in de kringloopwinkel vaak veel authentiekere items en voor een kleiner prijsje. Heb je zelf meubels in huis staan die je niet meer zo leuk vindt? Breng dan zelf ook wat items naar de kringloop of verkoop ze op Marktplaats. Dit is veel duurzamer dan zomaar iets weggooien, én je maakt iemand anders er ook weer blij mee!

Een andere manier om je interieur te verduurzamen is door je huis goed te isoleren. Vooral ’s winters zal dit enorm schelen omdat je minder hoeft te stoken. Dit is zowel beter voor de portemonnee als beter voor het milieu! Heb je het toch fris in huis, pak dan eerst een dikkere trui of een dekentje voordat je de verwarming aan doet.

Tot slot kunnen wij jou ook een handje helpen bij het verduurzamen van je huis. Bij Vouwdeurspecialist hechten we namelijk ook veel waarde aan duurzaamheid. Naast dat we de hoogste kwaliteit garanderen, worden alle deuren ook gemaakt met het oog op duurzaamheid. Op dagelijkse basis werken wij aan het vinden van de beste nieuwste en stijlvolste duurzame vouw- en schuifdeuren. Als je zelf ook bent gesteld op duurzaamheid, kun je bij ons dus met een gerust hart jouw favoriete deur uit kiezen!

Ben jij je ook bewust van jouw ecologische voetafdruk?

Vorig artikel Dit is het tijdloze item dat jouw huis nodig heeft!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden