Doorgaan naar inhoud

Installeer eenvoudig een Grosfillex vouwdeur

Installeer eenvoudig een Grosfillex vouwdeur op maat met deze handige tips! 

Dankzij Grosfillex, een van de marktleiders, ontdekt u uitschuifbare scheidingswanden en deuren, wint u ruimte in uw woonkamers en profiteert u optimaal van elke hoek van uw huis.

Grosfillex vouwdeur installatie

Om gemakkelijk een scheiding tussen twee kamers te creëren door de ruimte te optimaliseren en elke deurbeweging te vermijden, kunt u overwegen een scheidingswand of een vouwdeur te installeren. In deze 8 stappen kunt u gemakkelijk uw vouwdeur monteren. Een breed assortiment deuren met meerdere decoraties, eenvoudig te installeren en te onderhouden, zonder specifiek gereedschap tijdens de installatie.

Bij een brede opening zijn er mogelijkheden om 2 uitschuifbare deuren te combineren tot 2 vleugels. Modulaire, uitschuifbare deurmodellen profiteren van verstelbare hoogte en breedte, en sommige hebben zelfs sleutelsloten.

 

 

 meet de afmetingen door de openingsmetingen op het bestaande frame uit te voeren. Stap 1: meet de afmetingen door de   openingsmetingen op het bestaande   frame uit te voeren. 
 
      + Bekijk galerij
 
 
 
 
 
 
Stap 2: zaag de bovenregel met een zaag op de gewenste lengte. Stap 2: zaag de bovenregel met een   zaag op de gewenste lengte. 
 
    + Bekijk galerij
 
 
 
 
 
 
 
Stap 3: monteer de messen door ze in elkaar te schuiven en zorg ervoor dat u de rail aan de scharnierzijde schuift. Stap 3: monteer de messen door ze in   elkaar te schuiven en zorg ervoor dat u   de rail aan de scharnierzijde schuift. 
 
    + Bekijk galerij
 
 
 
 
 
 
Stap 4: monteer de rail op de partitie. Maak de rail in tweeën los en schuif de rail (U-vormig) op het bovenste deel van de scheidingswand. Stap 4: monteer de rail op de vouwdeur. Maak de rail in tweeën los en schuif de rail (U-vormig) op het bovenste deel van de scheidingswand. 
 
    + Bekijk galerij
 
 
 
 
 
Stap 5: installeer de clips en bevestig de kleine clips rechtop aan de muur aan de scharnierzijde met schroeven.Stap 5: installeer de clips en bevestig de kleine clips rechtop aan de muur aan de scharnierzijde met schroeven. 
 
    + Bekijk galerij
 
 
 
 
 
 
Stap 6: bevestig de rails door de opneemrail aan de sluitzijde vast te schroeven, evenals het tweede deel van de bovenrail (eerder uitgesneden in stap 2).Stap 6: bevestig de rails door de opneemrail aan de sluitzijde vast te schroeven, evenals het tweede deel van de bovenrail (eerder uitgesneden in stap 2). 
 
    + Bekijk galerij
 
 
 
 
Stap 7: monteer de deur. Presenteer eerst de voorgemonteerde deur en klik vervolgens de bovenrail en de scharnierzijrail vast.Stap 7: monteer de deur. Presenteer eerst de voorgemonteerde deur en klik vervolgens de bovenrail en de scharnierzijrail vast. 
 
    + Bekijk galerij
 
 
 
 
 
Stap 8: bevestig het handvat heel eenvoudig aan de partitie.Stap 8: bevestig het handvat heel eenvoudig aan de partitie.
   
   + Bekijk galerij