Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Eenvoudig bestellen

Direct vanuit het magazijn geleverd

Dit is het tijdloze item dat jouw huis nodig heeft! - Vouwdeurspecialist.nl

Dit is het tijdloze item dat jouw huis nodig heeft!

De meeste mensen zullen zich er wel in herkennen wanneer we zeggen dat het wel heel leuk is om van tijd tot tijd eens wat veranderingen aan te brengen in je interieur. Door kleine (of grote) aanpassingen te maken, krijg je een beetje het gevoel alsof je in een heel nieuw huis zit. Toch is het ook fijn als je een paar items in je interieur hebt die overal bij passen en lang mee gaan. Wij geven in deze blog de tip voor het tijdloze item dat jouw interieur nodig heeft!

Je hebt hem vast wel eens voorbij zien komen, want buiten het feit dat dit een tijdloos item is, is het ook een echte trend op het moment. We hebben het over de glazen schuifdeur. Deze deuren zijn op het moment enorm populair, maar we kunnen je er van verzekeren dat dit geen tijdelijke trend is. Dit is een item dat gemaakt is om jaren mee te gaan en bij elk interieur past. Of jij nou voor industrieel gaat, of voor een meer boho stijl, deze deur maakt jouw inrichting helemaal af.

Onze Marley schuifdeur is een voordelige optie voor dit item in vergelijking met andere webshops die ze aanbieden, maar is zeker niet van mindere kwaliteit. De deur is gemaakt van hoogwaardig kunststof en in drie kleuren beschikbaar! Buiten het feit dat dit een echte eyecatcher is, is het ook nog eens de ideale oplossing voor het scheiden van twee ruimtes. De kamers worden gescheiden, maar door het glas in de deur houd je toch een open uitstraling. Bovendien neemt een schuifdeur vrijwel geen plek in, doordat hij geen draaicirkel heeft, maar langs de muur open schuift. Zo houd je dus ook nog eens ruimte over!

Als je graag een kleine investering wilt doen in een tijdloos item is deze schuifdeur dus echt een aanrader. De deur zal jaren mee gaan en bij elke verandering van het interieur passen. Kies je voor wit, lichtgrijs, of antraciet?

Vorig artikel Dingen die u moet weten over vouwdeur, schuifdeur, en scheidingsdeur
Volgend artikel Een duurzaam interieur in 3 stappen!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden