Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Eenvoudig bestellen

Direct vanuit de magazijn geleverd

Dé oplossing voor een kantoorruimte! - Vouwdeurspecialist.nl

Dé oplossing voor een kantoorruimte!

Yes! De Corona maatregelen worden steeds meer versoepeld en we mogen steeds meer. Veel mensen zullen dan ook weer terug gaan naar kantoor en dat is natuurlijk ook erg fijn! Toch is er na zo’n lange tijd thuiswerken veel veranderd, en dat zullen werkgevers ook merken. Ben jij nog een beetje in dubio hoe de kantoorruimte ingericht moet worden na al deze tijd? Dan hebben wij voor jou de oplossing voor een kantoorruimte!

Zoals we al zeiden, er is veel veranderd het afgelopen jaar. We mogen weer meer, maar houden nog steeds allemaal 1,5 meter afstand. We kunnen allemaal weer vaker naar kantoor, maar vinden het thuiswerken ook wel erg prettig. Voor werkgevers zal het moeilijk zijn om hier op in te spelen. Misschien is een kleinere kantoorruimte iets voor jullie, maar toch wil je ook de 1,5 meter afstand tussen werknemers waarborgen.

Ben jij ook je je hoofd aan het breken over de nieuwe inrichting van een kantoorruimte? Wij schieten je te hulp! De vouwdeuren zijn namelijk niet alleen ideaal voor thuis (lees hier bijvoorbeeld over alle voordelen van vouwdeuren), maar kunnen ook de oplossing zijn voor jouw kantoorruimte!

Vouwdeuren kunnen namelijk een ruimte heel goed opdelen. Zo hebben wij vouwdeuren die je kunt uitbreiden tot een breedte van vier meter. Op deze manier kun je een kantoorruimte opdelen in twee ruimtes wanneer er maar weinig mensen op kantoor zijn. Dan kan een ruimte gebruikt worden om te werken en de andere ruimte voor meetings. Een bijkomend voordeel is dat het golvende oppervlak van de vouwdeur geluid breekt, wat een vouwdeur dus ideaal maakt voor vergaderruimtes. Ook handig: wanneer er wel veel mensen op kantoor zijn kun je de vouwdeur helemaal openschuiven, waardoor de hele ruimte benut kan worden voor werknemers om te werken en ook genoeg afstand te houden.

Onze vouwdeuren tot vier meter zijn in verschillende kleuren en modellen verkrijgbaar. Neem zeker even een kijkje op de pagina van uitbreidbare vouwdeuren als je geïnteresseerd bent in deze handige oplossing voor een kantoorruimte!

Vorig artikel Waarom een schuifdeur het item is dat jouw interieur mist!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden