Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Eenvoudig bestellen

Direct vanuit de magazijn geleverd

Zo kies jij de deur die perfect bij jou past! - Vouwdeurspecialist.nl

Zo kies jij de deur die perfect bij jou past!

Ben jij na het lezen van onze blogposts enthousiast geworden en is jouw interesse voor een vouw- of schuifdeur gewekt? Super leuk! Alleen misschien zit je nog te twijfelen welke deur nou echt bij jou en jouw interieur past. Ook daar kunnen we je bij helpen. Deze blogpost zal jou helpen om de juiste deur te kiezen!

De eerste en waarschijnlijk makkelijkste vraag is, welke kleur de deur moet zijn. Dit is makkelijk te bepalen door jezelf de vraag te stellen: wil ik een deur die een echte eyecatcher is, of een deur die opgaat in het interieur? Wanneer je liever een deur wilt die opvalt kun je voor een deur in een levendige kleur gaan. Gaat jouw voorkeur uit naar een deur die feilloos bij het interieur past, kies dan voor een deur die past bij de kleur van de muren zodat het één geheel wordt.

Dan kun je bij ons ook nog kiezen tussen een deur met of zonder glas. Een deur met glas geeft jouw huis een open en uitnodigende uitstraling. Het daglicht kan zijn weg verder vinden in het huis, en dit geeft ook een ruimtelijk gevoel. Als je meer waarde aan privacy hecht, is het juist een aanrader om voor een deur zonder glas te kiezen.

Tot slot bieden wij ook de optie om zelf de maten van jouw deur te bepalen. Een deur op maat heeft als voordeel dat de deur altijd past! Let daarbij wel op dat je de maten heel secuur opmeet. Onze deuren zijn in te korten, en/ of in de breedte uit te breiden tot wel vier meter. 

Al met al kunnen we dus stellen dat er enorm veel creatieve mogelijkheden zijn bij het kiezen van een vouwdeur. Gelukkig kun je bij ons voor elke soort terecht: een klassiek model, modern, kleurrijk, met of zonder glas. De opties zijn eindeloos. Hopelijk heeft deze blogpost jou geholpen om de keuze wat makkelijker te maken!

Vorig artikel Waarom een schuifdeur het item is dat jouw interieur mist!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden