Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Eenvoudig bestellen

Direct vanuit de magazijn geleverd

Zo creëer je meer licht in donkere ruimtes - Vouwdeurspecialist.nl

Zo creëer je meer licht in donkere ruimtes

Yes het is juni! Juni wordt ook wel de zomermaand genoemd en dat is niet voor niks. We kunnen weer genieten van mooier weer, warmere dagen, maar vooral ook langere dagen! Het feit dat het langer licht blijft is heel fijn en scheelt ook nog eens behoorlijk voor de energierekening. Maar wat doe je met de donkere ruimtes in huis? Wij vertellen het jou in dit artikel: zo creëer je meer licht in donkere ruimtes.

Iedereen heeft wel zo’n kamer of gedeelte in zijn of haar huis waar het altijd donkerder is dan in de rest van het huis. Dat plekje waar je altijd de lamp aan moet zetten, hoe licht het buiten ook is. Dit is natuurlijk hartstikke zonde van de energie en daarmee ook niet duurzaam. Bovendien is het voor onze gezondheid beter om genoeg daglicht te krijgen. Het is daarom belangrijk om er voor te zorgen dat er ook binnenshuis genoeg daglicht binnen komt. Gelukkig hebben wij de oplossing zodat jij meer licht in donkere ruimtes kunt creëren. 

Dit kan namelijk al heel gemakkelijk door jouw deuren te vervangen. Hier zul je misschien in eerste instantie raar van op kijken, maar we leggen het uit! Traditionele deuren laten namelijk totaal geen licht door, meestal alleen een klein kiertje onder de deur. Vervang jouw deur daarom eens door een schuifdeur met glas of een vouwdeur met glas. Naast het feit dat deze deuren veel licht doorlaten, geven ze een ruimte ook gelijk een hele luxe uitstraling. 

Onze deuren met glas zijn betaalbaar, duurzaam, en je kunt ze zelfs vergrendelen als je wilt. Het is de ideale oplossing om meer licht in donkere ruimtes te creëren. Kies de kleur die bij jouw interieur past en wij komen hem graag bij je installeren!

Bonus tip: Denk jij nu bij jezelf: mijn donkere ruimte heeft toch wel wat meer nodig dan een deur die licht door laat? Probeer dan eens te spelen met wat lichtere meubels of hang een spiegel op die het licht dat wel binnenkomt reflecteert. Zo maak je optimaal gebruik van deze mooie dagen dat het langer licht blijft 

Vorig artikel Zo creëer je een unieke uitstraling in de badkamer

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden