Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Eenvoudig bestellen

Direct vanuit de magazijn geleverd

vouwdeur kopen

Wat zijn de beste vouwdeuren?

Deuren zijn onmisbaar in vrijwel elk huis. Ze verdelen ruimtes in een gebied, geven een gevoel van privacy voor mensen binnen en voegen ook een beveiligingslaag toe. In tegenstelling tot traditionele deuren verschillen vouwdeuren echter iets van hun standaard tegenhangers. vouwdeuren vouwen bij het openen en sluiten, wat veel deuren opent (geen woordspeling bedoeld) voor ontwerpkeuzes, ruimtebesparing, enzovoort.

Vouwdeuren zien er voor sommige mensen misschien een beetje vreemd uit, maar ze zijn erg handig als je het meeste uit een kleine en benauwde ruimte wilt halen. Elke centimeter vrije ruimte is belangrijk, en u kunt die maximaliseren door een vouwdeur te gebruiken. Hier zijn de beste vouwdeuren.

Harmonica

vouwdeuren De harmonica vouwdeuren zijn gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal, lopen op rails die alleen aan de bovenzijde gemonteerd zijn (standaard uitvoering). Profil Group biedt drie glijdende schema's aan. Het is mogelijk om decoratieve glazen te installeren voor meer licht, evenals te vergrendelen met een vergrendelingshendel. Het kleurengamma zal zelfs de meest veeleisende tevreden stellen met zijn verbluffende kleuren, waaronder houtimitatie. Last but not least zijn de glas-in-loodramen (vitrage), die dit product tot een echt meesterwerk maken.

Wanneer ze worden geopend, laten de harmonicadeuren discreet open ruimte voor uw gezin en bieden ze, indien nodig, snelle en stille zekerheid van privacy en discretie.

Deze deur is een goede oplossing voor het in elkaar grijpen van een doorgangsruimte, een wasruimte, een kast en vindt vaak toepassing op kantoor.

Accordeon vouwdeur

Algemeen bekend als een accordeon deur, lijkt het op de vorm van het instrument waarnaar het vernoemd is. Accordeon Deuren bieden u veel ruimte om mee te werken, omdat ze heel gemakkelijk kunnen worden opgevouwen en aan de zijkant kunnen worden weggestopt. Deze specifieke accordeon vouwdeur is er in verschillende vormen en kleuren. Er zijn veel kleuren om uit te kiezen, variërend van wit tot fruithout en eiken. De accordeondeur wordt ook geleverd met een rail die de accordeondeur helpt bij het openen en sluiten, zodat hij niet gemakkelijk breekt. Accordeon Deuren zijn iets meer niche dan vouwdeuren, maar misschien kunt u er thuis wel een plek voor vinden.

 

Aluminium

Aluminium vouwdeuren zijn veelzijdig vanwege hun sterke maar lichte samenstelling en zijn een uitstekende keuze voor huizen met een meer eigentijdse stijl, aangezien ze worden geleverd met slanke zichtlijnen en in een reeks gecoate kleuropties.

Ze hebben minimale onderhoudsvereisten en het is niet nodig om ze te schilderen. Elk blad kan breder worden gemaakt dan hout, zodat er minder deuren in het kozijn nodig zijn. Bovendien bieden ze een groot thermisch rendement.

PVC

vouwdeuren PVC voordeuren bevinden zich meestal aan de onderkant van de prijslijst en kosten minder dan aluminium vouwdeuren en, in de meeste gevallen, hout.

Net als aluminium vouwen hoeven ze niet te worden geverfd. Ze hebben echter niet dezelfde lange levensduur als aluminium en die producten aan de onderkant van de prijslijst zijn in de loop van de jaren geneigd tot verkleuring. Eigenaren van historische eigendommen vinden het misschien moeilijker om hetzelfde niveau van karakter en authenticiteit te krijgen door PVC te gebruiken dan met hout.

Onze vouwwanden worden gekozen op maat, type, kleur en merkhistorie.

Vorig artikel Handige informatie over louvre deuren
Volgend artikel De beste tips voor het kiezen van de juiste binnendeuren

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden