Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Eenvoudig bestellen

Direct vanuit het magazijn geleverd

vouwdeur kopen

Wat kost een vouwdeur?

Wat kost een vouwdeur?

Een vouwdeur is een type deur dat opent door terug te vouwen in secties of zogenaamde panelen. Vouwdeuren worden ook wel 'vouwdeuren' genoemd. De populariteit van vouwdeuren blijft bestaan, vanwege hun vele voordelen met zoveel beschikbare opties, helpt onze gids u bij het kiezen van de beste vouwdeuren voor uw huis. De kosten van vouwdeuren variëren enorm, op basis van factoren zoals hun grootte, materiaal en kwaliteit.

Wat is een vouwdeur?

Een vouwdeur is een type deur dat bij het openen in twee verschillende delen vouwt. Dit halveert effectief de ruimte die de deur normaal gesproken inneemt bij het openen. Dit kan ideaal zijn voor ruimtes die hun deuren voor langere tijd open willen houden, of voor kleine ruimtes die zoveel mogelijk vrije ruimte nodig hebben.

Waar u moet letten voordat u vouwdeuren koopt Vouwdeuren

kunnen lastig zijn om uit te kiezen. Hier is een kort overzicht van wat u vooraf moet overwegen.

Maat

Laten we het eerst hebben over de maat. De deur past alleen in je huis als hij de juiste afmeting heeft. Veel vouwdeuren hebben de standaard 80×24 en 80×36, dus u wilt waarschijnlijk dat uw laadruimte zoveel ruimte biedt. Als u een opening heeft die op maat is ontworpen, kunt u in plaats daarvan een vouwdeur op maat bestellen.

Kleur

Kleur is een andere belangrijke factor om te overwegen. Stel je een knalgele deur voor in het midden van een rustieke woonkamer – die past gewoon niet. U wilt een kleur die past bij de omgeving van beide zijden van de deur, of alleen de buitenkant als het een kastdeur is.

Type

Er zijn nogal wat soorten vouwdeuren, dus laten we er een paar overlopen. Er is een lamellendeur, die schuine lamellen gebruikt waardoor lucht vrij in en uit een ruimte kan stromen. Dit is ideaal voor ruimtes die u koel en goed geventileerd wilt houden zonder airconditioning.

Dan zijn er glazen deuren. Op deze deuren is glas geïnstalleerd, dat transparant of doorschijnend is. Het laat licht de kamer binnen en kan geweldig zijn voor bepaalde opstellingen. Het kan echter ten koste gaan van iemands privacy, afhankelijk van waar het is geïnstalleerd.

Als laatste zijn er de massieve deuren. Massieve deuren zijn gemaakt van een of twee materialen en zijn ondoorzichtig van aard. Je kunt er niet doorheen kijken en er kan ook geen lucht doorheen. Dit soort deuren komt op veel plaatsen veel voor en is doorgaans goedkoper van aard omdat ze zo gemakkelijk te vervaardigen zijn.

Vouwdeuren Kosten Bereik

Vouwdeuren kunnen van  €130 tot € 300 of meer kosten. De goedkopere vouwdeuren zijn strikt gemaakt voor gebruik binnenshuis en zullen waarschijnlijk niet lang meegaan als ze worden blootgesteld aan de elementen buiten. Als alternatief gaan duurdere deuren langer mee en zijn ze gemaakt van hoogwaardige materialen. Het kan ook zijn dat u nog meer moet betalen als u een op maat gemaakte vouwdeur bestelt.

Hoe we onze

vouwdeuren kiezen Onze vouwdeuren worden gekozen op basis van hun grootte, type, kleur en merkgeschiedenis.

Vorig artikel Hoe breed is een vouwdeur?
Volgend artikel Douchecabine douchedeuren alles wat u moet weten!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden