Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Eenvoudig bestellen

Direct vanuit de magazijn geleverd

vouwdeur kopen

Wat kost een Harmonica Schuifdeur?

Wat kost een Harmonica Schuifdeur?

Harmonica-schuifdeuren worden gebruikt om het interieur van een huis uit te breiden voor naadloze overgangen tussen binnen en buiten. Vaak aangeduid als dubbele deuren, harmonicadeuren, accordeon deuren of glazen vouwdeuren, deze systemen vouwen zichzelf in en creëren grotere, meer onbelemmerde openingen dan de meeste schuifpuien.

Als u een harmonica schuifpui goed wilt budgetteren, moet u eerst een algemeen idee van de kosten krijgen.

De 3 belangrijkste kostenposten om rekening mee te houden

  1. Kosten van structurele ondersteuning 
  2. Onderhoudskosten
  3. Kosten van de deur

Kosten van structurele ondersteuning

Elke deur- en raamopening in uw huis heeft een sterke betonbalk boven de opening. Deze "kop" varieert in grootte afhankelijk van de breedte van de opening en het gewicht dat het moet dragen. Bij typische schuifdeuren bevindt al het gewicht zich op de onderste baan. De kop is dus alleen nodig om het gewicht te ondersteunen dat van boven de opening komt.

In tegenstelling tot schuifdeuren hangen de meeste vouwdeuren, zoals vouwdeuren, aan de kop. Hierdoor heeft het maaibord nu extra gewicht om het te ondersteunen. Dit kan voor een unieke uitdaging zorgen als je simpelweg een schuifdeur wilt vervangen door een vouwdeur. Het is niet zo eenvoudig als er een uithalen en een andere erin doen. In de meeste gevallen zult u de kop moeten vervangen door een grotere. Dit zal voor u een behoorlijke kostenstijging zijn.

Onderhoudskosten

Er was een tijd in mijn leven dat ik mijn best deed om auto's te verkopen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik mijn hoed afneem voor degenen die het goed kunnen. Ik was niet! Het was echter een geweldige kans om meer te weten te komen over de werkelijke kosten van een voertuig.

Het automerk was een luxe merk. En de kosten van de auto weerspiegelden dat. Wat me echter schokte, waren de onderhoudskosten. De onderhoudskosten waren gemakkelijk drie keer zo hoog als die van een gewone auto. Waar een typische olieverversing misschien € 30 kost, was het luxe model meer dan € 100 bij de dealer. En dat waren de meest elementaire onderhoud items. De prijs ging vanaf daar gewoon omhoog.

Helaas kunnen de onderhoudskosten van grote harmonica schuifdeuren en vouwdeuren hetzelfde zijn. Paneel-naar-paneel scharnierende deuren vereisen dat alle panelen samenwerken. Dit betekent dat ze meer vatbaar zijn voor problemen die hun functioneren in de loop van de tijd beïnvloeden. Houd bij het kiezen van uw deur systeem rekening met deze kosten.

Kosten van uw harmonica schuifdeur

Zoals u zou verwachten, kunnen de kosten van een tweevoudige/accordeon/harmonica schuifdeur sterk variëren van merk tot merk. U vindt prijzen van rond de € 100 – € 1000. Maar laat de kosten niet leidend zijn voor de kwaliteit. Vanwege de manier waarop deuren op de markt worden gebracht (fabriek direct, via winkels, via dealers), kunnen er verschillende lagen van mensen zijn die hun "deel van de taart" willen. Over het algemeen geldt dat hoe dichter u rechtstreeks bij de fabriek kunt komen, hoe beter de prijs zal zijn.

Om uw prijs te krijgen, moet u vaak contact opnemen met een dealer, aangezien dit de meest gebruikelijke methode is om deuren op de markt te krijgen. Begrijp dat het vaak enkele dagen kan duren, zo niet meer dan een week, om een ​​prijs terug te krijgen van een aanvraag.

Omdat harmonica schuifdeuren fabrieksmatig is, kunt u binnen een minuut een offerte voor uw harmonica schuifpui krijgen. U hoeft niet te wachten tot iemand contact met u opneemt!

Conclusie

De harmonica schuifdeur begint bij ongeveer €200/300. Afhankelijk van de beschikbare opties, zoals maatwerk kleuren en houten bekleding, kan de bovengrens boven de €500 liggen. Bovendien moet u rekening houden met de kosten van noodzakelijke structurele veranderingen en onderhoud.

Ontvang binnen een minuut uw prijs met behulp van onze online offerte-app. Natuurlijk kunt u een teamlid contact met u laten opnemen als u liever heeft dat wij de offerte voor u doen. Maar als u de vrijheid wilt om verschillende opties in uw eigen tempo te controleren, is onze app een eenvoudig hulpmiddel om te gebruiken.

Vorig artikel Hoe een harmonicadeur plaatsen?
Volgend artikel Hoe breed is een vouwdeur?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden