Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Eenvoudig bestellen

Direct vanuit het magazijn geleverd

Waarom een schuifdeur het item is dat jouw interieur mist! - Vouwdeurspecialist.nl

Waarom een schuifdeur het item is dat jouw interieur mist!

Schuifdeuren zijn geen nieuw begrip, zeker niet als je vaker onze blogs leest! We kennen schuifdeuren allemaal wel als mooie en stijlvolle deuren die geluidloos en soepel open en dicht schuiven. Dat is echter lang niet alles wat schuifdeuren een bijzonder item maken. We zullen je vertellen waarom een schuifdeur het item is dat jouw interieur mist!

Een van de mooiste dingen aan schuifdeuren is dat ze ruimtebesparend zijn. Waar een traditionele deur een grote draaicirkel heeft, hebben schuifdeuren deze niet. Dit maakt ze onder andere perfect voor kleine ruimtes en/ of huizen. 

Bovendien onderscheiden onze schuifdeuren zich van de meeste schuifdeuren op verschillende manieren. Zo worden ze áltijd ingemeten en op maat gemaakt. Hiermee zorgen wij er voor dat jouw nieuwe deur perfect past en jij je verder nergens druk om hoeft te maken.

Daarbij worden onze schuifdeuren altijd voorzien van soft close. Hierdoor zal de deur minder snel kapot gaan en is hij ook bestendig tegen kinderen die soms wat ongecontroleerd de deur achter zich dicht kunnen gooien. 

Wil je graag de keuze houden om twee ruimtes te verbinden of te scheiden, daar hoef je niet lang over na te denken bij onze schuifdeuren. Wij voorzien onze schuifdeuren namelijk altijd van een minimalistisch en handig komgreepje. Deze zorgt er voor dat je de deur helemaal open kunt schuiven tot het punt dat de deur niet meer zichtbaar is. Zo kun je op elk moment zelf bepalen hoe je de ruimtes ingericht wilt hebben. 

Ten slotte bieden we bij Vouwdeurspecialist ook een ruime keuze aan vouwdeuren aan. Ga je voor een simpele schuifdeur met een industriële uitstraling? Of kies je voor een uitbreidbare schuifdeur over de hele breedte van de ruimte? Liever altijd een ruimtelijk gevoel, zelfs als de deur dicht is? Dan hebben we ook nog de optie voor een schuifdeur met glas. Neem zelf een kijkje om de schuifdeur te vinden die jouw interieur helemaal af maakt!

Vorig artikel Een duurzaam interieur in 3 stappen!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden