Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Eenvoudig bestellen

Direct vanuit het magazijn geleverd

Voer je deze trend door in jouw interieur! - Vouwdeurspecialist.nl

Voer je deze trend door in jouw interieur!

Twee van de belangrijke interieurtrends van dit jaar is het gebruik van natuurlijke elementen en lichte houtsoorten (bron). Dit zijn twee trends die wij met veel enthousiasme omarmen, omdat ze een zachte en sfeervolle uitstraling geven aan je interieur. Benieuwd wat jij kan doen om ook een sfeervol interieur te creëren dat helemaal past bij de laatste trends? Lees dan zeker even verder!

Het gebruik van natuurlijke elementen is natuurlijk erg breed op te vatten. Een van de mooiste manieren om natuurlijke elementen toe te voegen aan je interieur is misschien wel het neerzetten van planten. Kies je voor een grote plant als eye-catcher, of zet je liever verschillende kleine planten verspreid door het hele huis? Het kan allemaal! Planten voegen subtiel sfeer en kleur toe, waarvan je niet wist dat je ze nodig had.

Ook het toevoegen van lichte houtsoorten aan je interieur is hartstikke makkelijk gedaan. Zo kun je kleine houten kisten neerzetten om spullen in op te bergen, of bijvoorbeeld een houten plank of dienblad gebruiken om wat spullen op te zetten als decoratie. Een ander idee is om de twee trends met elkaar te combineren: stop je planten in houten potjes. De opties zijn eindeloos!

Ga jij liever voor een stevigere aanpak? Kijk dan eens naar een andere deur. Een nieuwe deur is zo’n kleine en simpele verandering die kan leiden tot een enorm verschil in de uitstraling van jouw huis! Bij ons kun je deuren vinden van lichte houtsoorten die jouw interieur gelijk een oppepper geven. We hebben ze in licht houten kleuren, van wit tot eiken of zelfs nog donkerder. Nu zal je misschien denken: vouwdeuren van licht hout? Jazeker! Ons aanbod is erg groot. Neem zelf hier maar eens een kijkje. Deze trend is voorlopig nog niet weg, dus schaf nu jouw deur aan!

Vorig artikel Een duurzaam interieur in 3 stappen!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden