Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Eenvoudig bestellen

Direct vanuit de magazijn geleverd

schuifdeur kopen?

Schuifdeur kopen? Bekijk hier alle informatie!

Ken uw schuifdeur ontwerp opties

Schuifdeuren zijn veelzijdig, esthetisch aantrekkelijk en ongelooflijk functioneel. Van aangepaste ontwerpen tot standaardopties, er zijn meer keuzes dan ooit voor huiseigenaren zoals jij. In combinatie met innovaties in glastechnologie is er nooit een beter moment geweest om uw bestaande schuifdeur te vervangen of een nieuwe ingang voor uw huis te ontwerpen!

Het kiezen van het juiste merk, model en stijl voor uw ruimte kan lastig zijn. Bekijk hieronder onze aanbevelingen voor glazen schuifdeuren voor meer informatie over uw opties en welke het beste bij u passen.

Waarom een ​​schuifdeur?

Omdat glazen schuifdeuren worden gemonteerd of opgehangen aan een rail op het deurkozijn en openschuiven in plaats van naar binnen of naar buiten te openen, zoals een traditionele deur, bieden ze een aantal duidelijke voordelen.

Als de ruimte krap is, kan een glazen schuifdeur een goede optie zijn. Omdat de deur openschuift in plaats van open te zwaaien, heb je minder ruimte nodig om de deur te openen en te sluiten. Omdat de meeste schuifdeuren uit grote glaspanelen bestaan, bieden ze bovendien veel esthetische waarde (vooral als je een schitterend uitzicht hebt).

Afhankelijk van het merk en model zijn glazen schuifdeuren veelzijdig genoeg voor gebruik binnen of buiten.

De meeste buitenschuifdeuren worden "tuindeuren" of "sliders" genoemd. Binnen Schuifdeuren zijn onder andere zak deuren, kastdeuren en kastdeuren.

Soorten schuifdeuren

Schuifdeuren worden vaak ingedeeld naar gebruik (binnen of buiten) en spoortype.

Tuindeuren (buitenschuifdeuren)

Glazen schuifdeuren verhogen zowel de binnen- als de buitenkant van uw huis en bieden een onbelemmerd uitzicht op de buitenlucht, de stijlvolle patio of het zwembad. Als u van plan bent uw schuifregelaar als buitendeur te gebruiken, MOET deze geschikt zijn voor gebruik buitenshuis. Als dit niet het geval is, kan dit problemen veroorzaken (lekken, schade aan het deurkozijn, enz.) die uiteindelijk zullen leiden tot vervanging door een buitendeur. Als u begint met het juiste type deur, zorgt u ervoor dat deze het hele jaar door goed standhoudt bij verschillende weersomstandigheden.

De meest voorkomende schuifdeur ontwerpen zijn vaste deurpanelen (de deur die horizontaal openschuift) en schuifdeuren (beide panelen schuiven naar de buitenkant van het deurkozijn). Beide deurstijlen blijven in populariteit groeien omdat ze passen bij een breed scala aan ontwerpstijlen. Buitenschuifdeuren, vaak gebruikt voor schuren, garages en, je raadt het al, schuren, zijn in populariteit gegroeid voor gebruik in huizen. Het gebruik van staldeuren in een keuken ingang kan een unieke, rustieke uitstraling geven.

De meeste buiten schuifdeuren zijn gemaakt van een frame van hout, vinyl (PVC) of aluminium, net als de meeste standaard deuren en ramen. Veel moderne terrasdeuren zijn voorzien van geluidsisolatie en hebben een hoge energie-efficiëntie.

Binnen Schuifdeuren

Als het gaat om binnen schuifdeuren en Plastic schuifdeur is er een breed scala aan opties om uit te kiezen. Zoveel zelfs dat de keuzes overweldigend kunnen zijn. Hier zijn enkele van de opties die u kunt overwegen:

  • Bypass-kastdeuren bestaan ​​uit twee deurpanelen, die elk openen door langs een rail te schuiven en voor of achter het andere deurpaneel te nestelen.
  • Zakdeuren zijn ideaal voor ruimtes met beperkte ruimte. Ze openen zich langs een spoor en verdwijnen in een verborgen gleuf in de muur.
  • Schuurdeuren schuiven over een spoor dat boven de deuropening of kastopening is bevestigd. Deze deuren zijn populair bij interieurontwerpers die op zoek zijn naar een rustieke, landelijke uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en afwerkingen.
  • Schuifdeuren werken als hun neef aan de buitenkant. Ze zijn ideaal voor kleine ruimtes waar een draaideur misschien te veel ruimte in beslag neemt.
  • Accordeon en Minklapdeur zijn het meest in de eerste plaats voor kasten. Beide kanten glijden langs een baan en storten in als een accordeon (zie de naam).

De meeste schuifdeuren voor binnen en buiten kunnen worden aangepast aan uw ruimte, ontwerp voorkeur en stijl.

 

Hoe u een glazen schuifdeur kiest:

Hoewel het aantal schuifdeur opties overweldigend lijkt, kan het beperken van uw keuzes tot uw specifieke functionaliteit vereisten de keuze gemakkelijker maken. Heeft u een binnen- of buitendeur nodig? Wat is jouw stijlvoorkeur? Werk je binnen een bepaald budget? Dit zijn allemaal dingen waar je rekening mee moet houden.

Om de selectie te verkleinen en u te helpen bij het kiezen van de juiste schuifdeur voor uw huis, hebben we de onderstaande lijst samengesteld:

  • Binnen of buiten: Wordt deze deur een binnen- of buitendeur? Overweeg voor buiten schuiven deuren die goed geïsoleerd zijn, hoog gewaardeerd zijn voor energie-efficiëntie, veiligheid bieden en een onbelemmerd zicht bieden (als deze functie belangrijk is).
  • Meet de beschikbare ruimte: Sommige schuifdeur ontwerpen hebben meer ruimte nodig dan een scharnierende versie. Meet het gebied waar uw deur wordt geïnstalleerd om te bepalen of de exacte maat en stijl die u hebt geselecteerd, past.

Kies je stijl: overweeg de ontwerpelementen van de deur die de look en feel van je ruimte zullen beïnvloeden. Houd voor buiten- of terrasdeuren rekening met het binnen- en buiten frame, de afwerking, hardware en eventuele aangepaste glas kenmerken. Houd voor binnendeuren rekening met het type spoor (bypass, schuur, enz.), muur kleur, afwerking en of raam of spiegelglas het beste werken.

Klaar om uw nieuwe Plastic schuifdeur te kiezen?

Plastic schuifdeuren worden geleverd met functies en functionaliteit waardoor ze een extreem populaire keuze zijn bij veel huiseigenaren. Met zoveel maten en stijlen om uit te kiezen, kan het echter een ontmoedigende taak zijn om de juiste schuifdeur voor het interieur of exterieur van uw huis te kiezen. Maar als je eenmaal de juiste deur hebt gekozen, kan deze echt een aanvulling zijn op de rest van je huis.

Vorig artikel Vouwdeuren energie efficiëntie isoleer bespaar op uw energie rekening!
Volgend artikel Handige informatie over louvre deuren

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden