Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Eenvoudig bestellen

Direct vanuit het magazijn geleverd

Less is more? Dan is deze trend voor jou! - Vouwdeurspecialist.nl

Less is more? Dan is deze trend voor jou!

Al lange tijd zijn minimalistische interieurs een echte trend. Een ruime opstelling met weinig tierelantijntjes en voornamelijk neutrale kleuren. In 2021 is er een nieuwe interieur trend opgedoken die hier ook perfect bij aansluit. Grijs is namelijk ook weer helemaal in dit jaar! Wil jij helemaal meegaan met de laatste trends? Lees dan zeker deze blogpost!

Wij hebben namelijk een breed assortiment met grijze deuren die perfect binnen deze trend passen. De keuze is ruim! Ga je voor een licht grijze vouwdeur, of kies je eerder een antraciet grijze schuifdeur met glas? Allebei niet jouw ding? Dan hebben we ook nog een speciale aluminium variant van de Grosfillex vouwdeur Spacy.

Een lichtgrijze vouwdeur past perfect in jouw interieur als je houdt van lichte kleuren en graag ruimtes wilt kunnen scheiden. De deur zal feilloos aansluiten bij de rest van jouw inrichting, zonder dat hij ook maar enige ruimte inneemt zoals een traditionele deur normaal wel doet. 

Houd jij er meer van wanneer alle ruimtes in huis wat meer met elkaar verbonden zijn, en wil je dat het licht makkelijk zijn weg door het huis kan vinden? Kies dan voor deze trend een antraciet grijze vouwdeur. Onze Marley Sunshine schuifdeuren hebben glas, wat zorgt voor een ruime en lichte uitstraling. Deze deur past door zijn donkere kleur trouwens ook perfect in een interieur dat een combinatie is van minimalistisch en industrieel! 

Dan hebben we ook nog een opties voor de stoerdere interieurs. Dat is de Grosfillex vouwdeur Spacy. Deze aluminium deur geeft een hele unieke uitstraling aan jouw inrichting, en is ook nog eens uitbreidbaar tot wel 284 centimeter! De deur wordt geleverd met een aluminium kleurige deurklink en slot met sleutel. Deze vouwdeur zal daarmee een echte eye-catcher zijn!

Voor welke grijze deur kies jij?

 

Vorig artikel Een duurzaam interieur in 3 stappen!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden