Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Eenvoudig bestellen

Direct vanuit het magazijn geleverd

Is een tiny house iets voor jou? - Vouwdeurspecialist.nl

Is een tiny house iets voor jou?

Je hoort het steeds vaker, mensen die in een tiny house willen of gaan wonen. Ook de media staan er vol mee, neem bijvoorbeeld ‘Tiny House Nation’, op Netflix. Deze relatief goedkope en kleine huisjes worden alsmaar populairder en dat is niet zonder reden! Zou jij het kunnen?

Een tiny house, ook (vaak) een verplaatsbaar huisje, waardoor je vrij bent om te gaan en staan waar je wilt. Je kunt je huis dan dus gewoon met je mee verplaatsen als jij aan iets anders toe bent! Ideaal
niet waar? Een tiny house is in de regel niet groter dan 50 vierkante meter. Ook wel, hoe Tiny House Nederland het definieert: “Tiny Houses zijn kleine, volwaardige en vrijstaande woningen met een vloeroppervlak van maximaal 50 vierkante meter, met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. In Tiny Houses wordt permanent gewoond en deze zijn dus niet bedoeld als recreatiewoning.” Mensen die in een tiny house wonen zijn ook vaak personen die gaan voor een minimalistischer leven, je kunt namelijk veel minder spullen kwijt dan in een ander gemiddeld huis. Daarbij draagt een tiny house dus bij aan een kleinere ecologische voetafdruk, je gebruikt bijvoorbeeld veel minder energie door de kleine oppervlakte. Ontzettend duurzaam dus!

Bovendien is een tiny house vaak een stuk goedkoper, zo kun je al een kant en klaar tiny house kopen voor maar 30.000 euro! Hoe ziet dat er dan uit? Kijk hier eens om geïnspireerd te worden door allemaal verschillende tiny houses. Super leuk, niet waar?

Maar is zo’n klein huis niet hartstikke moeilijk in te richten? Een gouden tip voor kleine ruimtes zoals bijvoorbeeld in een tiny house is een vouwdeur! Waar traditionele deuren vaak een grote draaicirkel hebben, hebben vouwdeuren dat niet. Ze zijn compact en nemen weinig ruimte in, doordat ze in elkaar schuiven. Een ideale oplossing voor kleinere oppervlaktes dus! En een bijkomend voordeel: de keuze is reuze :). Ga jij voor een vouwdeur met glas? Over de hele breedte van de muur of standaardafmetingen? Met of zonder slot erop? Klik op 'Alle vouwdeuren' om alle opties voor een kleine ruimte te verkennen!
Vorig artikel Een duurzaam interieur in 3 stappen!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden