Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Eenvoudig bestellen

Direct vanuit het magazijn geleverd

In 3 stappen de ultieme thuiswerkplek inrichten - Vouwdeurspecialist.nl

In 3 stappen de ultieme thuiswerkplek inrichten

Wat gaat de tijd toch onwijs snel. Inmiddels werken veel mensen al langer dan een jaar thuis. Hoewel het heel fijn is dat veel bedrijven zo flexibel zijn en de mogelijkheid hebben om thuis te werken, blijft het voor veel mensen nog lastig om een fijne thuiswerkplek in te richten. Heb jij hier ook moeite mee? Na het lezen van deze tips gegarandeerd niet meer!

De belangrijkste tip is natuurlijk om jouw thuiswerkplek ergonomisch in te richten. Een goede houding is het halve werk. Een ergonomische thuiswerkplek helpt namelijk fysieke klachten te voorkomen en zorgt er bovendien voor dat je productiever werkt. Maar hoe kun je jouw thuiswerkplek zelf ergonomisch inrichten? Dat kan al heel makkelijk door bijvoorbeeld een verstelbaar bureau, een goede bureaustoel en een laptop standaard. Ook een aparte muis en toetsenbord kunnen al erg helpen. Deze kleine aanpassingen geven jou gelijk een betere houding en maken jouw thuiswerkplek ergonomisch beter.

Maar zit jij altijd aan de keukentafel te werken en heb je eigenlijk helemaal niet echt een eigen plek om te werken? Probeer dan een aparte ruimte te creëren. Zo behoud je een balans tussen werk en privé. Natuurlijk heeft niet iedereen de ruimte om echt een kantoor in te richten, maar daar komen wij van pas! Met vouwdeuren kun je er namelijk zelf voor kiezen wanneer jij een ruimte open of afgesloten wilt hebben. Neem bijvoorbeeld vouwdeuren over de hele breedte van de kamer. Wanneer je de deur sluit heb je het gevoel alsof je echt in je eigen werkruimte zit, en ’s avonds kun je de vouwdeuren helemaal openschuiven alsof er niks is gebeurd. Dit helpt jou de balans tussen werk en privé te behouden en zo kun je je werkdag echt beginnen én afsluiten.

Tot slot is het natuurlijk ook belangrijk om genoeg te blijven bewegen tijdens een lange werkdag. Maak bijvoorbeeld even een ommetje tijdens de lunch. Frisse lucht geeft nieuwe inspiratie en motivatie om weer lekker aan de slag gegaan. Aan ander idee is om tijdens elk telefonisch gesprek even op te staan en te lopen. Zo blijf je in beweging en voorkom je dat je van 9 tot 5 alleen maar stil zit.

Heb jij jouw werkplek al ergonomisch ingericht?
Vorig artikel Een duurzaam interieur in 3 stappen!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden