Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Eenvoudig bestellen

Direct vanuit het magazijn geleverd

Groot nieuws en een klein bedankje! - Vouwdeurspecialist.nl

Groot nieuws en een klein bedankje!

Hi allemaal! Dit is even een andere blogpost dan jullie van ons gewend zijn, en dat heeft een speciale reden. We hebben namelijk ontzettend leuk nieuws dat we graag met jullie delen en waar we jullie ook enorm voor willen bedanken! Zijn jullie al nieuwsgierig geworden naar wat ons grote nieuws is? Lees dan zeker snel verder!

Achter Vouwdeurspecialist zit een klein maar onwijs hardwerkend team dat elk moment van de dag bezig is met het uitkiezen van de mooiste en duurzame deuren, het verbeteren van de service en het nadenken over nieuwe ontwikkelen binnen het bedrijf. We zullen iets meer vertellen over het begin en de ontwikkeling van Vouwdeurspecialist:

Ik wilde altijd al graag ondernemen. Voordat ik Vouwdeurspecialist startte kocht ik vaak delen in partijen om deze later door te verkopen. Het werd mij steeds duidelijker dat het internet momenteel een erg belangrijk platform is, daarom ben ik mijzelf op een gegeven moment gaan ontwikkelen in de online wereld. Vervolgens ben ik de webshop Vouwdeurspecialist.nl gestart. De eerste maand al ging de verkoop veel harder dan ik had verwacht. Mijn broertje en mijn vriendin sprongen bij zodat ik niet elk vrije moment bezig was met pakketjes klaarzetten en klanten helpen. Door hun hulp kon ik mij weer focussen op het ondernemen en het verder ontwikkelen van Vouwdeurspecialist. Ondertussen explodeerde de vraag naar vouwdeuren nog verder. De volgende stap was om op zoek te gaan naar een pand. Ondanks de vele teleurstellingen tijdens deze zoektocht bleef ik doorzetten en heb ik uiteindelijk een pand kunnen vinden.” — Haydar, Eigenaar Vouwdeurspecialist.

Met veel trots kunnen we nu dus mededelen dat wij een pand hebben gevonden. Vanuit ons nieuwe pand zijn wij helemaal klaar om nog meer te groeien en nog betere producten en diensten aan te bieden. We kunnen niet wachten om ons nog verder te ontwikkelen.

Natuurlijk had dit niet gekund zonder alle support die we van iedereen krijgen en daar willen we jullie ook graag voor bedanken! We kijken met veel enthousiasme uit naar wat de toekomst gaat brengen!

Vorig artikel Een duurzaam interieur in 3 stappen!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden