Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Eenvoudig bestellen

Direct vanuit het magazijn geleverd

Goedkoop de badkamer pimpen in 3 stappen! - Vouwdeurspecialist.nl

Goedkoop de badkamer pimpen in 3 stappen!

De badkamer, een van de plekken in huis waar je waarschijnlijk het minste tijd doorbrengt. Maar dit is geen onbelangrijke plek. Het is ook de ruimte waar jij je lichaam verzorgt en je klaarmaakt voor de dag, of waar je na een lange dag tot rust komt onder de douche of in bad. De badkamer is daarom een plek die je niet mag verwaarlozen.

Een hele simpele en relatief goedkope tip is het neerzetten en/ of ophangen van plantjes in de badkamer. Badkamers zijn namelijk vaak vrij kleurloos: volledig wit, of zwart, grijs met wit. Het neerzetten of ophangen van plantjes in de badkamer geeft jouw badkamer een beetje kleur en gelijk een frissere uitstraling. Zo kan een kleine verandering de badkamer een stuk opfleuren. Tip: let er natuurlijk wel even goed op dat je plantjes koopt die goed tegen warmte en vocht kunnen, zodat je er zo lang mogelijk plezier van kunt hebben.

De tweede tip: neem een vouwdeur in de badkamer! Dit zou je misschien niet verwachten, maar omdat vouwdeuren er in zo veel verschillende soorten en maten zijn kan het aanschaffen van zo’n deur echt hét item zijn dat jouw badkamer compleet maakt. Bovendien is dit ook nog eens een hele fijne en goedkope oplossing voor kleine badkamers. Omdat vouwdeuren geen draaicirkel hebben, die traditionele deuren wel hebben, bespaar je enorm veel ruimte zowel binnen als buiten de badkamer. Dat wil toch iedereen?

Dan al weer de laatst, maar zeker niet minst belangrijke tip, namelijk: it’s all in the details. Naast het neerzetten of ophangen van plantjes in de badkamer zijn er namelijk nog meer kleine aanpassingen die voor een groot verschil kunnen zorgen. Wanneer je bijvoorbeeld de handvatten/ knoppen van de badkamer kastjes vervangt. Dit kan gelijk voor een hele nieuwe uitstraling zorgen. Heb jij bijvoorbeeld witte deurknoppen op de kastjes zitten, en vervang je dit door strakke zwarte handgrepen? Dan ziet jouw badkamer er in één keer een stuk chiquer uit.

Hebben jullie nog tips om goedkoop de badkamer te pimpen?
Vorig artikel Een duurzaam interieur in 3 stappen!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden