Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Eenvoudig bestellen

Direct vanuit de magazijn geleverd

Een nieuw interieur voor weinig geld! - Vouwdeurspecialist.nl

Een nieuw interieur voor weinig geld!

We spreken waarschijnlijk voor velen als we zeggen dat 2021 tot nu toe voelt als een herhaling van 2020. Iedereen is toe aan een positieve verandering. Aangezien het er voorlopig nog niet uitziet alsof de Corona crisis op zijn einde loopt hebben wij dé tip die jou dat frisse en nieuwe gevoel geeft dat bij het nieuwe jaar hoort! Lees verder om te zien hoe jij een nieuw interieur voor weinig geld kunt krijgen.

Het grootste deel van de Nederlanders brengt nu veel meer tijd thuis door dan voorheen. Dag en nacht zitten we naar hetzelfde uitzicht te turen. Dan gaat het toch een beetje kriebelen. We zijn toe aan iets nieuws! Het idee van een totaal ander interieur lijkt misschien te duur, maar dat hoeft helemaal niet. We vertellen je dé clue om jouw interieur totaal te veranderen voor een kleine prijs!

Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een nieuwe deur? Een nieuwe deur kan namelijk echt een verschil maken. Denk dan niet aan een traditionele deur, maar aan een vouw- of schuifdeur. Deze kun je namelijk helemaal op maat laten maken en zo aanpassen dat de deur helemaal aansluit bij jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld een groene vouwdeur over de hele breedte? Of ga je voor een kleinere zwarte schuifdeur met glas? Ons assortiment is in ieder geval groot genoeg om een passende deur te vinden, die jou het gevoel geeft van een totaal nieuw interieur!

Door een vouwdeur aan te schaffen zul je bovendien veel voordelen ervaren die een traditionele deur mist. Zo houd je bijvoorbeeld meer ruimte over omdat vouw- en schuifdeuren geen draaicirkel hebben. Daarbij kunnen vouwdeuren meer licht doorlaten als je kiest voor een deur met glas en dit zorgt ook gelijk voor een hele nieuwe uitstraling. Ook kun je de keuze maken om een vouwdeur over de hele breedte aan te schaffen. Zo kun je twee ruimtes scheiden, maar ook makkelijk weer verbinden. De vouwdeur klapt namelijk helemaal in als je liever één grote, open ruimte wilt. En je kunt hem weer sluiten wanneer je de twee kamers later toch van elkaar wilt scheiden.

 Hebben we je interesse gewekt en ben jij toe aan een nieuw interieur voor weinig geld? Bekijk dan het assortiment van uitbreidbare vouwdeuren!

Vorig artikel Zo creëer je een unieke uitstraling in de badkamer

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden