Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Eenvoudig bestellen

Direct vanuit het magazijn geleverd

Deze interieur trend mag niet ontbreken bij jou thuis! - Vouwdeurspecialist.nl

Deze interieur trend mag niet ontbreken bij jou thuis!

Hoewel het alweer maart is, is het nooit te laat om over de interieur trends van 2021 te praten. Ook dit nieuwe jaar brengt nieuwe trends met zich mee. Nieuwe kleuren, nieuwe materialen, maar ook meer bewustzijn. Zo is volgens VT Wonen een van de nieuwe interieur trends: duurzaamheid. Klinkt dit misschien vaag? Wij helpen je met deze blog om makkelijk je huis te verduurzamen!

Je huis verduurzamen om een steentje bij te dragen aan het het verbeteren van het milieu kan op verschillende manieren! Zo schreven we eerder al over het leven in een tiny house. Door in een tiny house te gaan wonen leef je een stuk duurzamer en verklein je jouw ecologische voetafdruk.
 
Maar er zijn ook minder rigoureuze manieren om duurzaam te leven en/ of je huis te verduurzamen. Zo kun je bijvoorbeeld een deur aanschaffen die veel licht doorlaat. Dit kan door te kiezen voor een deur met glas. Door een deur met glas te kiezen is er meer licht in het hele huis, aangezien het licht uit de aangrenzende kamers niet wordt geblokkeerd zoals bij traditionele deuren. Dit zorgt er vervolgens weer voor dat je minder lang en minder vaak het licht aan hoeft te doen, waardoor je een stuk zuiniger leeft! 
 
Een andere tip die ook in dit artikel van VT Wonen aan bod kwam is het kopen van tijdloze items. Door een tijdloos item te kopen heb je langer plezier van je aankoop en minder snel verloop van je spullen. Ook dit draagt dus bij aan een duurzamer leven! Een voorbeeld van een tijdloos item is bijvoorbeeld de Marley Sunshine schuifdeur. Deuren met veel glas en een strakke omlijning zijn namelijk al langere tijd helemaal in en voorlopig zijn we er ook nog zeker niet op uitgekeken!
 
Een laatste tip om jou te helpen verduurzamen is het verkopen van je spullen via bijvoorbeeld Marktplaats of Marketplace. Zo worden spullen, die nog lang niet op hun einde zijn, maar waar jij wel op uitgekeken bent niet zomaar weggegooid. Vaak maak je iemand anders heel blij met jouw spullen en zo kan je zelf weer een extraatje in je zak steken!

Zijn jullie ook bezig met duurzamer leven?
Vorig artikel Een duurzaam interieur in 3 stappen!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden