Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Eenvoudig bestellen

Direct vanuit de magazijn geleverd

Creëer zo de perfecte thuiswerkplek - Vouwdeurspecialist.nl

Creëer zo de perfecte thuiswerkplek

De regelgeving omtrent Corona wordt steeds soepeler en we mogen steeds meer ondernemen. Dit biedt veel nieuwe mogelijkheden, maar sommige veranderingen zijn blijvend. Zo zullen veel mensen thuis blijven werken. Werk jij ook in de keuken, aan de eettafel of aan het bureau van je kinderen? Niet echt ideaal. Vooral niet wanneer de kinderen al thuis komen van school en jij nog een paar uur moet doorwerken. Daar hebben wij dé oplossing voor!

Nu thuiswerken de norm is geworden, hebben veel mensen ervaren hoe fijn en makkelijk het eigenlijk is om vanuit huis te werken, zowel werknemers als werkgevers. Het blijft echter soms wel moeilijk om een goede thuiswerkplek in te richten. Waarschijnlijk zou je je op veel momenten graag even willen kunnen afsluiten. Dat kan! 

Wij hebben namelijk de oplossing die jou de rustige, afgesloten plek biedt waar jij jouw werk op je gemak kunt afronden. Letterlijk. Heb je namelijk wel eens naar onze Grosfillex vouwdeur Axia gekeken? Deze vouwdeur is uitbreidbaar tot wel vier meter en ook weer helemaal in te vouwen. Heb jij bijvoorbeeld een open keuken? Dan kun je de Axia vouwdeur installeren om de keuken overdag om te toveren tot jouw kantoor. Aan het einde van de dag kun je de deur weer invouwen alsof er niks gebeurd is. De vouwdeur neemt bij het openen of sluiten bovendien geen ruimte in beslag en als je echt ongestoord wilt werken, kun je hem zelfs vergrendelen! Deze oplossing is makkelijk, effectief en zeker geen aanslag op jouw bankrekening óf je interieur.

De Axia vouwdeur van Grosfillex is dan ook een goede en goedkope investering voor de thuiswerkers onder ons. Hij kan makkelijk geïnstalleerd worden en je kunt zelf de afmetingen bepalen. Zo kan het modulaire ontwerp uitgebreid worden uitgebreid door bladen toe te voegen. En ook de hoogte is zonder problemen in te korten en blijft daarbij precies passend en stabiel.

 

Zou dit voor jou ook een goede oplossing zijn voor jouw thuiswerkplek?

Vorig artikel Waarom een schuifdeur het item is dat jouw interieur mist!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden