Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Eenvoudig bestellen

Direct vanuit het magazijn geleverd

Bespaar slim en elegant ruimte! - Vouwdeurspecialist.nl

Bespaar slim en elegant ruimte!

Onze woonruimte heeft meestal niet genoeg ruimte en we zijn altijd op zoek naar geoptimaliseerde oplossingen. Creëer een kleine badkamerhoek in de gasten- of kinderkamer en verberg een berging, maar heb je geen plaats voor een draaideur?

Vouwdeurspecialist.nl biedt u oplossingen die iedereen kan gebruiken. U hoeft geen kralengordijnen of stoffen te gebruiken om de decoratie van uw kamer te vertegenwoordigen. De vouwdeuren zorgen voor een schoon, kwalitatief en het beste scheidingseffect. Het is eenvoudig te monteren. Van oud hout tot natuurlijk eiken, tot het eeuwige eeuwige wit, hier vindt iedereen zijn behoefte! 

Gemakkelijk en handig

Hoe transporteer je de vouwdeur? Verkocht in compleet verpakking, In feite bestaat de deur uit lamellen en slot (afhankelijk van het model, of deze flexibel of stijf is). De deurhoogte is eenvoudig naar wens in tekorten.

Alle soorten maten en kleuren

Vouwdeurspecialist.nl is niet tevreden met het aanbieden van een intrekbare deurafdekking die slechts 0,84 m breed is! We hopen dat iedereen aanpasbare en aanpasbare producten kan leveren volgens de aangepaste ruimte. Een enkel blad kan 0,84 m tot 1,42 m bedekken - 2 vouwdeuren kunnen 1,68 m 4 m bedekken!

Slot

Maar dit is niet alles! Het sleutelslot op vouwdeuren kan uw privacy garanderen of uw opslagruimte beschermen tegen de nieuwsgierigheid van kinderen.

Vorig artikel Een duurzaam interieur in 3 stappen!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden