Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Eenvoudig bestellen

Direct vanuit het magazijn geleverd

Vouwdeurspecialist.nl kan alle maatwerk vouwdeur projecten realiseren. U geeft de maten aan ons door en daarna krijgt u van ons een passende offerte. Ook is het mogelijk om de vouwdeur op maat eenvoudig samen te stellen online en direct te bestellen. Vaak als u een offerte aanvraagt geven wij een totaalprijs inclusief montage. Echter komt de vouwdeur maatwerk wel kant en klaar is het enkel in rails direct te schroeven aan de muur of kozijn. Wij kunnen snel leveren en kan wel tot 10 meter! 

Aporta vouwdeur op maat

Soms is er geen ruimte voor een schuif- of draaideur of u zoekt een origineel alternatief voor een scheidingselement. De oplossing: de vouwdeur. Een ideale en ongelooflijk praktisch en leverbaar in vele uitvoeringen. Altijd technisch perfect. Laat u inspireren door onze vouwdeuren en adviseren door onze vouwdeur specialisten zijn veelal maatwerk en standaard vouwdeuren.

Laat je verrassen door de creatieve mogelijkheden van onze vouwdeuren. Zeker voor toepassingen in projecten zoals zorgcentra, scholen en andere gebouwen met een (semi-) publieke functie. Wij ontwerpen moderne vouwdeuren die hun plaats hebben in werkelijk elk interieur: klassiek, modern, kleurrijk,... wat je maar wilt

Vouwdeur op maat