Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Eenvoudig bestellen

Direct vanuit de magazijn geleverd

Galerij: projecten/particulieren

Laat je verrassen door de creatieve mogelijkheden van onze vouwdeuren!

Past niet? Er is bij ons altijd een oplossing! Kunstlederen vouwdeuren voor individuele wensen. Ongewone deuroplossingen, stijlvolle ruimteverdelers, praktische vouwdeuren! Bent u op zoek naar een oplossing voor een bijzondere maat? Leuk! Want wij hebben de Aporta vouwdeuren die wij voor u exact op maat maken.

Aporta kunstlederen vouwdeuren 

Uiteraard om op een flexibele manier een ruimte te kunnen opdelen. In bepaalde gevallen ook omdat de architectuur geen ruimte biedt voor een klassieke draaideur.

Maar er is meer...

❖ LOOK

Een vouwdeur is tijdloos. U hoeft slechts een kleur te kiezen die bij uw interieur past en u bereikt meteen het gewenste effect. Van modern design tot klassieke gezelligheid, een Aporta vouwdeur valt nooit uit de toon.

❖ KWALITEIT

Alle metalen onderdelen zijn uit aluminium of elektrolytisch verzinkt staal vervaardigd, zodat uw vouwdeur niet roest. De bekleding is uit hoogwaardig, kleurecht, vormvast en indien gewenst brandvertragend kunstleer vervaardigd.

❖ ERVARING

U koopt uw vouwdeur in het volste vertrouwen: om 30 jaar lang zowel marktleider als trendsetter te zijn en te blijven, zijn Aporta vouwdeuren niet alleen zijn kwaliteit en maatwerk maar ook zijn service. 

↓ Klik hier voor Aporta galerij kunstlederen vouwdeur. ↓

Foto Aporta_vouwdeur woonzorgcentrum

Meer informatie? Kom in contact. Wij adviseren u graag!