Doorgaan naar inhoud

Klantbeoordeling: 4.8 / 5

Hoge kwaliteit voor lage prijzen

Snelle levering

Eenvoudig bestellen

Direct vanuit het magazijn geleverd

Advies

Persoonlijke advies


Vouwdeuren van Grosfillex, Marley en Aporta zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Ze kunnen de sfeer van een kamer veranderen door extra ruimtes toe te voegen aan keukens, eetkamers en woonruimtes.
Een deur bestellen dat doet u niet elke dag. Daarom bieden wij u tips en advies bij het bestellen van de vouwdeuren die u nodig heeft.


❖ Hoeveel kost een vouwdeur?

De eerste vraag voor de meesten is hoeveel een vouwdeur u gaat kosten, dit verschilt natuurlijk per maat en waar u ze koopt. Factoren die van invloed zijn op de prijs van vouwdeuren zijn afmetingen, materialen, glas en kleurkeuze. Er zijn veel variabelen in het spel, dus u moet eerst beslissen wat u van uw deuren wilt. Denk voordat u begint met winkelen na over de kleurkeuze, hun positie en hun doel. We raden je aan om het toch te doen, zodat het hele proces soepel verloopt en met alles rekening wordt gehouden. Bij aankoop is de normale prijs voor vouwdeuren al vanaf €59,95 verkrijgbaar incl btw. Vouwdeurspecialist beginnen vouwdeuren op maat vanaf €299.

U hoeft nooit voor maatwerk vouwdeuren tegelijk te betalen. In de meeste gevallen is een aanbetaling vereist en wordt de rest in termijnen / bij afsluiting betaald.

❖ Een kleine ruimte uitbreiden

De voordelen voor kleine ruimtes zijn met name een pluspunt van vouwdeuren. 'Ze bieden een geweldig visueel aspect aan de buitenkant en, als je binnenshuis weinig ruimte hebt, helpen ze de illusie van ruimte te creëren', zegt Hendrik Bernard . Hoe schoner en breder het zicht naar buiten, hoe groter uw binnenruimte zal aanvoelen. 'vouwdeuren of schuifdeuren en een raam staan ​​allemaal vol tegen de achterwand en missen de kans om te pronken met de ruimte', zegt Hendrik. Het geeft echt een gevoel van ruimte. 

❖ Kleuradvies

De juiste kleur kiezen is grotendeels een kwestie van smaak. Merk op dat donkere deuren met witte randen een speciaal effect hebben. Kies je voor een vouwdeur die in een witte tint is, dan is het leuk om de muur donker te schilderen. Op deze manier krijgt de deur zijn volle betekenis.

❖ Snel en eenvoudig te installeren


Vouwdeuren zijn snel te plaatsen. Of de aannemer maakt de opening, dan meet een deurbedrijf een maat voordat de kozijnen op maat worden gebouwd. Of voor een snelle doorlooptijd stemt de bouwer ermee in om een opening met een vaste maat te creëren en het frame is ontworpen om te passen, aangepast of niet op de spil. De vouwdeuren kunnen in 1 tot 2 uur worden geïnstalleerd. De rails zijn gemonteerd, dan klikt de vouwdeur er gewoon in.

❖ Montageservice

Als je een ervaren klusser bent, is het waarschijnlijk geen probleem om de vouwdeuren zelf te monteren. Wilt u alles in één keer door een vakman laten doen, dan kunt u gebruik maken van onze montageservice. U hoeft zich nergens meer zorgen over te maken. Nadat de vouwdeuren bij u thuis zijn afgeleverd, komt er een professionele monteur bij u thuis. Hij monteert alle deuren netjes en compleet. 

Klik hier voor meer informatie voor montageservice!